Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer Milanović ljut na oporbu

VIDEO 'Tjerali ste lisicu, istjerat ćete King Konga!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović žestoko se obrušio na oporbu i Crkvu. 'Zločince su 20 godina štitili Crkva i HDZ', rekao je Milanović.

Premijer Zoran Milanović rekao je kako njegovu Vladu oporba i Crkva optužuju da štite zločince. 'Četiri dana prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju optužuju nas da štitimo zločine', rekao je Milanović dodavši kako su oni koji ih optužuju 'tjerali lisicu, ali će istjerati King Konga'. 'Zločince su ovih 20 godina štitili Crkva i HDZ', ustvrdio je Milanović na sjednici Vlade.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sjednica Vlade Plenković: "Predlažemo Ivana Turudića za novog glavnog državnog odvjetnika" Ilustracija bez signala VIDEO Ovo se rijetko viđa: Sjednica Vlade kasnila zbog nesvakidašnje situacije, Plenković se ispričao

>> NE DOLAZI: Najmoćnija političarka svijeta otkazala dolazak na proslavu ulaska Hrvatske u EU!

Odnosilo se to na kritike koje Vlada dobiva zbog Zakona o suradnji u kaznenim stvarima s članicama EU, na temelju kojeg Hrvatska neće Njemačkoj izručiti Josipa Perkovića, osumnjičenog za ubojstvo Stjepana Đurekovića.

Njegova će Vlada, kaže Milanović, predložiti promjenu Ustava: 'Predložit ćemo izmjene Ustava o nezastarijevanju političkih ubojstava.'

Dodaje kako će europski uhidbeni nalog biti izglasan kako je i predložen, a cilj mu je zaštiti branitelje. 'Ako je bilo zločina, rješavat ćemo ih sami', zaključio je Milanović.

>> 'Igrali ste se vatrom, a sada ste izgorjeli! Hrvatska je osramoćena!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene