Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON MEGAPLJAČKE

Vlada predložila nove članove Nadzornog odbora Ine, na funkciji će biti šest mjeseci

Ina: Ilustracija - 3
Ina: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Vlada je glavnoj skupštini Ine za predsjednika NO Ine predložila Damira Mikuljana.

Vlada RH je u četvrtak na zatvorenome dijelu sjednice predložila Glavnoj skupštini društva INA - Industrija nafte d.d. izbor Damira Mikuljana za predsjednika Nadzornog odbora INA-e, na vrijeme od najduže šest mjeseci, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Istovremeno donesen je Zaključak kojim se predlaže Glavnoj skupštini društva INA-e izbor Damira Mikuljana, Branimira Škurle i Ive Ivančića za članove Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora članova Nadzornog odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci.

Na zatvorenom dijelu Vladine sjednice doneseno je još nekoliko kadrovskih rješenja.

Jasna Divić imenovana je ravnateljicom Uprave za željezničku infrastrukturu i promet u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture temeljem raspisanog javnog natječaja, na vrijeme od četiri godine.

Dražen Antolović imenovan je ravnateljem Uprave za cestovni promet, cestovnu infrastrukturu i inspekciju, također temeljem raspisanog javnog natječaja, na vrijeme od četiri godine.

Željko Prša imenovan je ravnateljem Uprave za ljudske potencijale u Ministarstvu unutarnjih poslova temeljem postupka po raspisanom javnom natječaju, na vrijeme od četiri godine.

Razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Stipe Župan, a novim članom, koji je ministar financija po položaju, imenovan je Marko Primorac.

Pročitajte i ovo Plesom protiv zime - 1 Alternativan način Nevjerojatna inovacija noćnog kluba: Toplinu plesača s podija koriste za grijanje, objasnili i kako

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade donesena je i Odluka o provođenju mjera osiguranja i zaštite, točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" i nije za objavu, naveli su iz Vladine službe za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna raspravu obilježile optužbe Burno na skupštini Srbije: Seksualne aluzije, incidenti i svađe umjesto zaključka o rebalansu proračuna

Članovi Vlade usmeno su izviješteni o provedbi Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te o stanju iskorištenosti sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova u Republici Hrvatskoj, a usvojeno je i Izvješće o provedbi Akcijskog plana za jačanje učinkovitosti hrvatskog sustava sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, dodaje se u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene