Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nervozni vozači

VIDEO Kad se na putu nađu zatvorene naplatne kućice...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnicima koji su se oko 17 sati našli na naplatnim kućicama na dijelu Zabok-Zagreb, zasmetalo je što su morali čekati da ralice očiste snijeg.

Snijeg koji je zabijelio prometnice otežava promet. Vozi se otežano zbog snijega u Gorskom kotaru, Lici, dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Javio nam se čitatelj koji je rekao da je pola sata stajao na naplatnoj kućici. 'Više ne stojimo, ali su i dalje kolone bile iza nas. Mi smo prošli jer su otvorili jedva jednu traku. Navodno su čistili snijeg. U vrijeme najveće gužve', napisao je čitatelj.

U HAK-u su za Dnevnik.hr potvrdili kako ralice čiste prometnice pa mnogi stoga kasne na svoja odredišta.

>> Snijeg pao i na Mljetu, za vikend stiže minus: U subotu će biti -13!

Proglašeni su zimski uvjeti na autocestama: A2 Zagreb-Macelj između Jankomira i Zaboka te Đurmanca i Trakošćana, kao i na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i čvora Bosiljevo 1, kao i na većini državnih cesta u Gorskom kotaru i Lici, uključujući staru cestu kroz Gorski kotar (D3) i D1 na dionici Karlovac-Gračac-Knin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene