Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ubijena Ivana Hodak bila je pripadnica tzv. 'zlatne mladeži'. Izlazila je na otmjena mjesta. Najčešće u društvu prijateljica Mije Filip, Mirele Forić i glumice Jelene Perčin.


Često je ispijala kave u lokalu dečka Jelene Perčin, gdje se s djevojkama rado opuštala. Ivanu su znali u gotovo svim prestižnim barovima, voljela je društvo i, kako kažu, uvijek je bila dobro raspoložena.

Vezani članci Slika nije dostupna Lana Jurčević ljubi Ljubu Pavasovića Viskovića? Slika nije dostupna Stipendije zaklade I. Hodak: 'Neka žive Ivanine ideje'

Ivanin dečko Ljubo Pavasović također je izvan sebe, baš kao i bivši dečko Davor Bienenfeld koji nam je telefonski rekao tek da ne vjeruje u sve što se dogodilo.

>> Svjetske agencije u prvi plan stavljaju odnos Z. Hodaka i Zagorca

>> Milanović: Očito je da imamo posla s mafijom

>> Likvidirana kći odvjetnika Hodaka, MUP na nogama

>> Odvjetnička komora potresena ubojstvom Ivane Hodak

>> Zagorčeva austrijska odvjetnica zabrinuta nakon umorstva

>> Čačić: Postoji sprega vlasti i kriminala

Danijel Štern, Ivor Vucelić, Sanja Duggan, Iva Majoli - sve su to prijatelji i znanci koji su ostali bez dobre prijateljice. Jelena Perčin danas nije prestala plakati.

A u strahu su i svi Ivanini prijatelji koji još ne vjeruju što se dogodilo. Prvi put stradao je netko iz kruga bezbrižne zagrebačke zlatne mladeži.

Prije Pavasovića Ivana je bila u višegodišnjoj vezi s Ivorom Vucelićem, bivšim suprugom Lane Pavić. Vucelić je navodno s Ivaninim ocem i partnerima pregovarao o kupnji zemljišta Vladimira Zagorca vrijednog 300 milijuna kuna.

Navodno je veza s Petračevim odvjetnikom Pavasovićem pomrsila planove.

Pavasović je, inače, jedan od odvjetnika Hrvoja Petrača, najvećeg neprijatelja Hodakovog klijenta Zagorca. Pavasovića kao i ostale bivše dečke Ivane Hodak ispitat će policija.

Ubojstvo svoje kćeri Zvonimir Hodak još od jutra povezuje sa Zagorčevim najvećim neprijateljem Hrvojem Petračem.
On je navodno u Lepoglavi iz poluotvorenog jutros prebačen u zatvoreni i strogo čuvani dio kaznionice.

Ivana Hodak najmlađa je na ovakav način likvidirana žrtva, još pritom žena.

Više u video prilozima.