Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Spreman sam se ispričati Hrvoju Petraču'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako su neke moje izjave pogrešno interpretirane, spreman sam se ispričati Hrvoju Pretraču', izjavio je Zvonimir Hodak koji se sa suprugom Ljerkom u vikendici na Braču, daleko od očiju javnosti, oporavlja od brutalnog ubojstva kćeri Ivane.

Hodak je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju izjavio kako je dugo bio Petračev odvjetnik i da je spreman ispričati se ako su njegove izjave, koje su prenosili svi mediji, bile pogrešno interpretirane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četiri mjeseca potrage Slučaj Hodak: Od ubojstva do danas Slika nije dostupna Jelena Perčin o Ivani Hodak: 'Čekam da me probude i kažu, idemo ispočetka'

Osvrnuo se i na navodno protivljenje njega i supruge vezi Ivane s Ljubom Pavasovićem Viskovićem, odvjetnikom Hrvoja Petrača.

Hodak kaže kako su on i njegova supruga pomalo konzervativni te su teško ulazili u kontakt i s nekim bivšim Ivaninim Mladićima, poput Ivora Vucelića. Za to im je, kaže, trebalo četiri mjeseca.

>> 'Neću odustati nego ću ga braniti još 150 puta žešće'

>> Petrači izrazili sućut Hodakovima

>> Policija u Lepoglavi ispitala Hrvoja Petrača 

Spreman sam se ispričati Petraču ako su moje izjave pogrešno interpretirane Hodak tvrdi kako bi na isti način prihvatio i Pavasovića te da bi poštovao Ivanin izbor.

Također je potvrdio da je njegova supruga pokidala Pukanićev telegram sućuti te je naglasio da ga je u tome preduhitrila. Da to nije učinila ona, kaže, učinio bi to on sam.

Podsjetimo, nakon brutalnog ubojstva Ivane Hodak njezin je otac javno izjavio kako se zna odakle vjetar puše, što su mnogi interpretirali kao direktnu optužbu prema Hrvoju Petraču, s obzirom da je Hodak odvjetnik Vladimira Zagorca.

Sa strane Petračevih, pak, stiglo je javno pismo izraza sućuti obitelji Hodak.

Hrvoje Petrač trenutačno služi zatvorsku kaznu zbog otmice Zagorčeva, tada maloljetnog, sina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene