Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puhanje i na hladno

VIDEO: 'Protubrodska bomba' u plićaku posijala strah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dojava o bombi u šibenskom zaljevu uznemirila je turiste na plaži! Pomorska policija ispraznila je uvalicu, a odmah su stigli i pirotehničari.

U plićaku se, prema prvim informacijama, nasukala protubrodska bomba. 'Ali je može more opet izbaciti van i onda da ne bi uništilo i ugrozilo plovni put ovdje, da ne bi naišao koji gliser, pozvao sam pomorsku policiju', rekao nem je Ivan Vukorepa. Turisti su poslušni i slušaju upute policije, a područje je preuzeo pirotehničar i utvrdio da ipak nije riječ o bombi, već u staroj bovi ili sinjalu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Turisti na Trgu svetog Marka u Veneciji Oštre mjere Kostimi, japanke, kratke majice... Susjedna zemlja masno naplaćuje neprikladno odijevanje

Policija se potom i iz zraka i s mora bacila u lov na prebrze i neoprezne nautičare. No neki su i danas uspjeli pobjeći od ruke zakona. 'Nije samo to da se prebrzo plovilo kreće, nego se kreće na premaloj, odnosno nedozvoljenoj udaljenosti i što je posebno opasan podatak, a to je da je preko 80 posto tih postupanja na udaljenosti do 100 metara od obale, a 50 posto svega 50 metara od obale', pojasnio nam je Dario Mikulandra, načelnik postaje pomorske policije Šibenik

Neopreznih vozača skutera i glisera ne nedostaje. Ove ih je sezone šibenska pomorska policija sankcionirala 92. Najneoprezniji su Hrvati, slijede ih Nijemci. Pomorski policajci svakodnevno u pomoć priskaču unesrećenima. Unesrećenima je najsigurniji prijevoz s otoka Zlarina do Šibenika, u policijskom brodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene