Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večer za pamćenje

VIDEO Pogledajte kako se slavilo nakon Škotske: Vatreni izazvali val euforije diljem Hrvatske

Aktualno Galerija Slavlje nakon pobjede protiv Škotske Slavlje nakon pobjede protiv Škotske Foto: DNEVNIK.hr Slavlje nakon pobjede protiv Škotske - 1 Slavlje nakon pobjede protiv Škotske - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Slavlje nakon pobjede protiv Škotske - 2 Galerija 1/3 >>
Hrvatska nogometna reprezentacija je rezultatom od 3:1 slavila protiv Škotske, što je izazvalo val veselja diljem Hrvatske.

Vatreni su protiv Škotske poveli u 17. minuti i to golom Nikole Vlašića, da bi Škoti izjednačili u završnici prvog dijela.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu

Hrvatska je do novog vodstva stigla u 62. minuti sjajnim pogotkom kapetana Luke Modrića, a u 77. minuti Ivan Perišić postavio je konačnih 3:1 i osigurao veliko slavlje diljem Hrvatske.

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića pjevao je Miroslav Škoro, a neki su se navijači nakon utakmice okupali u Manduševcu. 

Snimke slavlja diljem Hrvatske možete pogledati u priloženom videu na vrhu članka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene