Naš nam je 30-godišnji čitatelj poslao neobičnu snimku NLO-a, koju je snimio mobilnim telefonom u studenom prošle godine oko 21 sat, nakon pecanja na rijeci Korani.


Donosimo i pisano svjedočenje čitatelja, koji je želio ostati anoniman:

Vezani članci Slika nije dostupna U Korani pronađeno tijelo 50-godišnjaka koji je prošlog vikenda ispao iz čamca, za drugim muškarcem još se traga Slika nije dostupna U rijeci Korani pronađeno tijelo nepoznate osobe, identitet se utvrđuje

Moj brat i ja smo nakon pecanja oko 21sat navečer na rijeci Korani, primjetili neobični svjetlosni objekt iznad kukuruzišta, nekih 200 metara od nas. Obzirom da je pao mrak spremali smo se kući, kad sam primjetio velik objekt nekih 30-ak metara od zemlje.

>> Deseci ljudi vidjelo NLO u Teksasu

Na tom području sasvim sigurno nema nijedne kuće ni ceste, tako da sam odmah isključio mogućnost automobila ili kućne i ulične rasvjete.

Nije se čuo nikakav zvuk i objekt je bešumno s dva velika svjetla, dimenzija barem 5 metara, lebdio iznad zemlje, a 30 metara u zraku iznad svjetala bilo je jedno manje, narančasto-crveno svjetlo, dimenzija oko 2 do 3 metra, koje se također bešumno okretalo oko svoje osi.

Čitatelj je snimio dva videa, jedan iz veće i jedan iz manje udaljenosti, ovaj drugi iz automobila. Snimanje drugog videa prekinuo je nakon što je ostao bez memorije u mobitelu, nakon čega ga je preplašeni brat zamolio da se udalje.

Čitatelj također tvrdi da je snimka autentična te da se ne radi ni o kakvoj montaži. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju