Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok se javljao uživo u vijesti Nove TV s karnevalske povorke u Rijeci, reportera Marka Balena, izljubile su maškare.


Tijekom izvještavanja s Riječkog karnevala, na kojem sudjeluje više od 10.000 maškara, reportera Nove TV Marka Balena izljubile su maškare.

Vezani članci Frano Ridjan Vatreno krštenje našeg voditelja: Pogledajte kako se pretvorio u rock-baku, ali i što mu je supruga rekla kad ga je vidjela! Marko Braić Indira je dobila opasnu konkurenciju: Ovako to izgleda kad se dvije seksi pjevačice nađu na bini!

U velikoj povorci, osim 10.000 maškara, prolazi i više od 80 maštovitih i šarenih alegorijskih kola, koji su točno u podne krenuli središtem Rijeke i Korzom.

Rijeka: Krenula velika povorka s više od 10.000 maškara!

Velika međunarodna karnevalska povorka jedan je od najvažnijih događanja tijekom Riječkog karnevala, s najviše sudionika, a predstavlja i veliko finale karnevalskih događanja u Rijeci. U povorci sudjeluje 117 maskiranih skupina od kojih je veći dio, osim kreativnih i originalnih maski, mjesecima pripremao i alegorijska kola, koja također prolaze Korzom.

Kada i zadnja karnevalska skupina prođe riječkim korzom slavlje će se nastaviti do kasnih noćnih sati jer ipak samo jednom je godišnje karneval.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook