Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijest iz Srbije o vukovarskom branitelju Tihomiru Purdi zastupnicima u Saboru je otkrio Damir Kajin. On je tijekom rasprave o subvencioniranju kamata na kredite obavijestio kolege iz Sabora da je Srbija odustala od kaznenog gonjenja Tihomira Purde.


'Samo jedna informacija, ne znam da li znate, srbijansko Tužiteljstvo je odustalo od kaznenog progona Purde, Janjića i Maslova. Mali dan za Purdu, Janjića i Maslova, ali veliki za srpsko pravosuđe. Predsjednik države, Vlada, prosvjednici, svi su bili u pravu da dokaz pribavljen torturom ne može biti dokaz', rekao je Kajin i svojim istupom zabezeknuo predsjedavajućeg Vladimira Šeksa. Na Kajinove riječi Vladimir Šeks je samo prokomentirao 'O, Bože'.

Vezani članci Slika nije dostupna Šeks: Građane se potpisima samo mamilo protiv Vlade Slika nije dostupna Sabor odgodio Glavaša, čeka se 'najmudrije' rješenje

Na sve se nadovezao i HDZ-ov zastupnik Jerko Rošin. 'Kao repliku mogu reći da kolega Kajin rijetko kada govori o onome što je predmet rasprave', rekao je.