Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bijeli pokrivač

VELIKA FOTOGALERIJA Snježna idila na Sljemenu i prekrasni prizori koji oduzimaju dah

Snijeg na Sljemenu - 14
Snijeg na Sljemenu - 14 Davor Pongracic/Cropix
Aktualno Galerija Snijeg na Sljemenu - 19 Snijeg na Sljemenu - 19 Foto: Davor Pongracic/Cropix Snijeg na Sljemenu - 18 Snijeg na Sljemenu - 18 Foto: Davor Pongracic/Cropix Snijeg na Sljemenu - 17 Snijeg na Sljemenu - 17 Foto: Davor Pongracic/Cropix Snijeg na Sljemenu - 16 Snijeg na Sljemenu - 16 Foto: Davor Pongracic/Cropix +14 Snijeg na Sljemenu - 15 Galerija 1/19 >>
Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio je Sljeme, nakon što smo početkom 2023. imali proljetne temperature zbog kojih je odgođena i druga utrka Snježne kraljice.

Nakon temperatura koje su bile primjerenije proljeću nego zimi ljubitelji snježnih radosti došli su na svoje jer se zagrebačko Sljeme opet zabijeljelo. Iako je snježnog pokrivača tek sedam centimetara, prizori su uistinu prekrasni. 

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg

S obzirom na to da su najavljeni jutarnji minusi za nastavak tjedna te mogućnost za novi snijeg i susnježicu, može se očekivati da će se bijeli pokrivač ipak malo duže zadržati. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene