Obavijesti Video Pretražite Navigacija
eksplozija emocija

VELIKA FOTOGALERIJA Neopisivo! Pogledajte kako je Hrvatska slavila ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva 2022.

Slavlje u Zagrebu - 1
Slavlje u Zagrebu - 1 Afp
Aktualno Galerija Slavlje u Zagrebu - 1 Slavlje u Zagrebu - 1 Foto: Afp Slavlje u Zagrebu - 2 Slavlje u Zagrebu - 2 Foto: Afp Slavlje u Zagrebu - 3 Slavlje u Zagrebu - 3 Foto: Afp Slavlje u Zagrebu - 4 Slavlje u Zagrebu - 4 Foto: Afp +0 Slavlje u Zagrebu - 5 Galerija 1/5 >>
Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Brazil i osigurala plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Katru, što je oduševilo navijače hrvatske reprezentacije.

Oduševljeni navijači hrvatske reprezentacije užarili su atmosferu gdje god su se nalazili. Eksplozija pozitivnih emocija uslijedila je nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Kako je to izgledalo, pogledajte u velikoj fotogaleriji.

Oduševljeni navijači diljem Hrvatske spontano su napunili ulice i zaustavili promet. Mahalo se zastavama i navijačkim rekvizitima, pjevale su se navijačke pjesme, palile se baklje... Suze radosnice slijevale su se niz lica zajedno s kišom, koja očito nije smetala tisućama građana koji su ispunili ulice i trgove u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Karlovcu, Slavonskom Brodu...

"Mislim da smo znali da će ova utakmica biti užasno teška, ali Hrvatska je, srećom, pokazala kakva je reprezentacija. Pokazali smo da nikada ne odustajemo i da idemo do kraja", rekla je navijačica iz Rijeke.

Tisuće navijača hrvatske nogometne reprezentacije blokiralo je i središte Mostara. Više o tome čitajte >>OVDJE.

Najluđa proslava velike pobjede bila je u Trogiru, u kojem se navijač zaletio i gol skočio u more. Više o tome >>OVDJE.

Hrvati su slavili u Dohi. Hrvatska pjesma čula se na raznim punktovima - izvještaj Ivice Mede iz Dohe čitajte >>OVDJE.

>>OVDJE pogledajte slavlje Vatrenih nakon pobjede protiv Brazila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene