Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKSKLUZIVNO istraživanje

Većina Osječana nezadovoljna stanjem u gradu, Bubalu 'trojka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina stanovnika Osijeka nije zadovoljna stanjem u svojem gradu, pokazalo je istraživanje DNEVNIKA NOVE TV koje je provela agencija Ipsos Puls na uzorku od 800 ispitanika.

Krešimir Bubalo 'trojka', stanje u Osijeku sve lošije

Školskim ocjenama, gradonačelnik Bubalo može računati trojku. No, zato većina stanovnika Osijeka nije zadovoljna stanjem u gradu. Njih 59,8 posto misli kako je stanje u gradu lošije u odnosu na protekle četiri godine. Da je stanje isto misli njih 22,3 posto, a da je bolje samo njih 14,9 posto. 3,1 posto ne zna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bitka za Osijek Tomislav Karamarko: Pozivam članstvo da u Osijeku glasa po savjesti Slika nije dostupna Lokalni izbori OSIJEK: U drugom krugu Bubalo i Vrkić



>>
Bubalo: Vrbošić ostaje predsjednik Gradskog vijeća, sve drugo je 'silovanje demokracije'

Odnos Vlade prema Osijeku- nepromijenjeno loš

HDSSB godinama gradi političku kampanju na Osijeku kao gradu kojega Vlada kažnjava, tako su tvrdili dok je na vlasti bio HDZ. No, istraživanje pokazuje da većina građana tog grada misli da je ova Vlada istakao i prethodna te da se prema Osijeku ponaša jednako. To misli njih 44,2 posto. Da je lošije misli pak njih 34,2 posto, a da je bolje samo 17 posto birača. Njih 4,7 posto ne zna.

A koja bi stranka pobijedila te tko bi postao gradonačelnik Osijeka da se izbori održavaju danas, doznajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene