Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpredsjednik nove hrvatske vlade Slobodan Uzelac podržao je inicijativu o otvaranju Međunarodnog press centra Tanjuga i hrvatske agencije HINA u Zagrebu, o čemu ga je danas obavijestio generalni direktor Tanjuga Luka Mičeta.


Inicijativa o otvaranju tog centra potekla je od generalnog direktora nacionalne agencije Republike Srbije, a naišla je na puno razumijevanje i podršku generalnog direktora hrvatske novinske agencije Smiljane Škugor Hrnčević.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSEL) Apel iz Hitne: "Pacijenti nam priznaju da dolaze jer ne žele čekati svog liječnika. Ima ih koji dođu 60 puta u dvije godine" Slika nije dostupna Kazahstan potpisao sporazum s EU dok je predsjednik u Moskvi

Uzelac, kao i lider Samostalne demokratske Srpske stranke (SDŠ) Milorad Pupovac, inače koalicijskog partnera vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) premijera Ive Sanadera, ocijenili su da je ovaj projekt u punoj suglasnosti sa koalicijskim sporazumom o osnivanju nove hrvatske vlade, odnosno njezinim programom.

Uzelac je, prilikom susreta sa generalnim direktorom Tanjuga, nacionalnoj agenciji dao intervju koji će biti sutra emitiran.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju