Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uzelac podržao otvaranje Međunarodnog press centra Tanjuga i Hine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik nove hrvatske vlade Slobodan Uzelac podržao je inicijativu o otvaranju Međunarodnog press centra Tanjuga i hrvatske agencije HINA u Zagrebu, o čemu ga je danas obavijestio generalni direktor Tanjuga Luka Mičeta.

Inicijativa o otvaranju tog centra potekla je od generalnog direktora nacionalne agencije Republike Srbije, a naišla je na puno razumijevanje i podršku generalnog direktora hrvatske novinske agencije Smiljane Škugor Hrnčević.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Detalji s Bajakova Plenković o zabrani ulaska srpskim vojnicima u Hrvatsku: "Ovo je pokušaj provokacije s ciljem izazivanja incidenta" Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSEL) Zlouporaba sustava Apel iz Hitne: "Pacijenti nam priznaju da dolaze jer ne žele čekati svog liječnika. Ima ih koji dođu 60 puta u dvije godine"

Uzelac, kao i lider Samostalne demokratske Srpske stranke (SDŠ) Milorad Pupovac, inače koalicijskog partnera vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) premijera Ive Sanadera, ocijenili su da je ovaj projekt u punoj suglasnosti sa koalicijskim sporazumom o osnivanju nove hrvatske vlade, odnosno njezinim programom.

Uzelac je, prilikom susreta sa generalnim direktorom Tanjuga, nacionalnoj agenciji dao intervju koji će biti sutra emitiran.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene