Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpredsjednik nove hrvatske vlade Slobodan Uzelac podržao je inicijativu o otvaranju Međunarodnog press centra Tanjuga i hrvatske agencije HINA u Zagrebu, o čemu ga je danas obavijestio generalni direktor Tanjuga Luka Mičeta.


Inicijativa o otvaranju tog centra potekla je od generalnog direktora nacionalne agencije Republike Srbije, a naišla je na puno razumijevanje i podršku generalnog direktora hrvatske novinske agencije Smiljane Škugor Hrnčević.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSEL) Apel iz Hitne: "Pacijenti nam priznaju da dolaze jer ne žele čekati svog liječnika. Ima ih koji dođu 60 puta u dvije godine" Slika nije dostupna Kazahstan potpisao sporazum s EU dok je predsjednik u Moskvi

Uzelac, kao i lider Samostalne demokratske Srpske stranke (SDŠ) Milorad Pupovac, inače koalicijskog partnera vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) premijera Ive Sanadera, ocijenili su da je ovaj projekt u punoj suglasnosti sa koalicijskim sporazumom o osnivanju nove hrvatske vlade, odnosno njezinim programom.

Uzelac je, prilikom susreta sa generalnim direktorom Tanjuga, nacionalnoj agenciji dao intervju koji će biti sutra emitiran.