Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GUŽVA U DORH-U

USKOK istražuje sumnjive dnevnice Milanovićevih savjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Saucha, Neven Budak i Slavko Goldstein došli u DORH podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja, vezano uz sumnjivu isplatu dnevnica.

Tomislav Saucha, bivši predstojnik ureda vlade Zorana Milanovića, zajedno s posebnim savjetnicima u istoj Vladi, Nevenom Budakom i Slavkom Goldsteinom,  došao je u ponedjeljak ujutro u DORH s namjerom da podnese kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, vezano za sumnjivu isplatu dnevnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito Ilustracija Priopćio HZZO Liječnik više neće biti jedini koji vam može zaključiti bolovanje: I odobrenje za putne naloge morat ćete tražiti na novoj adresi

No prijavu nisu podnijeli jer je u međuvremenu slučaj pokrenulo samo Državno odvjetništvo.

Premijerovi savjetnici tvrde da nisu putovali niti su primili dnevnice. USKOK je potvrdio da su na sebe preuzeli vođenje izvida.

Slavko Goldstein je na pitanje novinara nalazi li se njegov potpis na dokumentima, rekao da se mora nalaziti po službenoj proceduri tog obračuna. 

Međutim, nije htio odgovoriti na pitanje zašto nije pokrenuo prijavu ukoliko je netko krivotvorio njegov potpis i stavlja mu se na teret da je koristio nešto što nije smio. "To je moja privatna stvar", rekao je Goldstein. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene