Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Saucha, Neven Budak i Slavko Goldstein došli u DORH podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja, vezano uz sumnjivu isplatu dnevnica.


Tomislav Saucha, bivši predstojnik ureda vlade Zorana Milanovića, zajedno s posebnim savjetnicima u istoj Vladi, Nevenom Budakom i Slavkom Goldsteinom,  došao je u ponedjeljak ujutro u DORH s namjerom da podnese kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, vezano za sumnjivu isplatu dnevnica.

Vezani članci Vozačka (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Žalac nehotice pokrenula val koji je preplavio šaltere: Saznajte sve o obnavljanju vozačke dozvole Andrej Plenković (Dnevnik.hr) Premijer o žalbi na odluku o isplati obeštećenja Frani Lučiću: ''Najbolje bi bilo da dođe do nagodbe''

No prijavu nisu podnijeli jer je u međuvremenu slučaj pokrenulo samo Državno odvjetništvo.

Premijerovi savjetnici tvrde da nisu putovali niti su primili dnevnice. USKOK je potvrdio da su na sebe preuzeli vođenje izvida.

Slavko Goldstein je na pitanje novinara nalazi li se njegov potpis na dokumentima, rekao da se mora nalaziti po službenoj proceduri tog obračuna. 

Međutim, nije htio odgovoriti na pitanje zašto nije pokrenuo prijavu ukoliko je netko krivotvorio njegov potpis i stavlja mu se na teret da je koristio nešto što nije smio. "To je moja privatna stvar", rekao je Goldstein.