Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frano Selak (79), profesor glazbe, čovjek je koji je preživio šest pogibeljnih situacija. Iz njih je izišao ne samo živ već i neozlijeđen.


No, Frano ne samo da je 'besmrtan' već je i sretne ruke. Naime, na lutriji je osvojio ni manje ni više nego milijun dolara! 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Hrvatska prepoznaje ono što činite za sigurnost građana' Slika nije dostupna Frane Lučić: Slavica je kriv što nas je tamo poslao

Krenimo redom.

Prva nesreća dogodila se Frani u autobusu koji se strmoglavio u rijeku Bosnu. S obzirom na ostale koje slijede, ova nesreća je beznačajna.

Naime, na putu od Sarajeva do Dubrovnika vlak, u kojem se Frane vozio, strmoglavio se u zaleđenu rijeku Neretvu. Pritom je poginulo 17 ljudi.

Iduće godine Frane je krenuo iz Zagreba u Rijeku avionom koji je također pao. Zanimljivo je da je i tada poginulo 17 ljudi, dok su jedini preživjeli upravo Frane te stjuardesa kojoj se 'upucavao' u krilu aviona. Njih dvoje je povukao pritisak uslijed otvaranja vrata. Frane je pao u sijeno, a stjuardesa na grane stabla. Ostali putnici su izgorjeli.

>> Upoznajte sedam najnesretnijih ljudi na svijetu

No, Ovo nisu sve Franine nesreće. Neime, u vožnji mu se zapalio automobil iz kojega je na vrijeme uspio pobjeći, udario ga je gradski autobus, a prilikom prevrtanja automobila kraj Karlobaga, sigurnu smrt od pada u provaliju izbjegao je time što nije bio vezan pa je ispao iz automobila.

I, kao šlag na kraju, Frano je 5. lipnja 2002. godine na lotu dobio milijun dolara.

Ovu nevjerojatnu priču pogledajte u priloženom videu.