Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Budite na oprezu"

Diljem zemlje niske temperature i jak vjetar: DHMZ upalio upozorenja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na snazi je niz upozorenja DHMZ-a zbog vjetra i niskih temperatura. Najviša razina upozorenja upaljena je za Velebitski kanal gdje se očekuju jaki naleti vjetra.

Državni hidrometeorološki zavod upalio je upozorenja za sve regije u zemlji osim gospićke.

Najviše upozorenje, crveno, upaljeno ja za Velebitski kanal zbog vjetra, a zbog vjetra je upaljeno i narančasto upozorenje za Kvarner i Kvarnerić te sjevernu i srednju Dalmaciju.

Pročitajte i ovo Screenshot Iz minute u minutu VIDEO Ispaljena raketa na još jedan brod u Crvenom moru, oglasila se Bijela kuća: "Ne zanima nas rat, ali ako bude potrebe - nećemo oklijevati"

Zbog jakih naleta vjetra te niskih temperatura upaljeno je žuto upozorenje za riječku i splitsku regiju, dok je samo zbog vjetra upaljeno u južnoj Dalmaciji i kninskoj regiji.

Žuti meteoalarm zbog niskih temperatura na snazi je u osječkoj, zagrebačkoj i kninskoj regiji.

Pročitajte i ovo Operacija kukova - 5 Na sudu već 10 godina Operacija joj je trebala poboljšati kvalitetu života, a sada je invalid: "Ne mogu si priuštiti ni cipele"

"Budite na oprezu zbog niskih temperatura koje se očekuju. Mogući su neki zdravstveni rizici kod osjetljive populacije, ponajprije kod starijih, male djece i beskućnika", stoji na stranicama DHMZ-a uz upozorenja.

Ilustracija Upozorenja DHMZ-a za petak (Foto: DHMZ/Screenshot)

Provjerite vremensku prognozu za nadolazeći vikend.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene