Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kućnom broju 4

Upalio sva četiri, izašao iz auta i lopatom razbio ploču na kojoj još uvijek piše "Trg maršala Tita"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac danas je na Trgu Republike Hrvatske lopatom razbio ploču s kućnim brojem na kojoj je unatoč promjeni imena trga i dalje pisalo "Trg maršala Tita".

Riječ je o zgradi Hrvatskog školskog muzeja koja se nalazi na adresi Trg Republike Hrvatske 4, no na zgradi se još uvijek nalazi stari natpis.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na bivšem Trgu maršala Tita Oliver Frljić ispisivao antifašističku poeziju: "Tu se radi o jednoj vrsti proizvodnje kolektivnog zaborava" Slika nije dostupna ODUSTAO OD REFERENDUMA Bandić predlaže da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske

"Muškarac koji se vozio ispred mene upalio je sva četiri žmigavca, izašao iz automobila i malom lopatom krenuo razbijati ploču. Popeo se na kantu za smeće, odvalio komad fasade i krenuo razbijati ploču", kazala je naša čitateljica.

Iz PU zagrebačke doznajemo da je zagrebačka policija zaprimila dojavu građana o tome da nepoznati muškarac lopatom skida ploču s natpisom "Trg maršala Tita". Policija provodi istražne radnje po tom pitanju, rekla nam je glasnogovornica PU zagrebačke.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene