Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon duge i teške bolesti

Umro V. Bebić, Bombarder s Kvarnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki političar i bivši saborski zastupnik Vladimir Bebić umro je noćas nakon duge i teške bolesti u 63. godini života.

Vladimir Bebić politikom se bavio cijeli svoj život. U Hrvatskome saboru proveo je jedan mandat, od 1992. do 1995. godine. Predsjednik političke stranke Socijaldemokratska unija postao je 1996. godine. Na lokalnim izborima 2001. godine pojavio se sa svojom nezavisnom listom. Ova lista transformirana je potom u političku stranku Treći hrvatski blok, a nakon preimenovanja u Radničku stranku, zajedno s još pet drugih političkih stranaka utemeljila 2007. godine stranku Ljevica Hrvatske. Član riječkoga Gradskog poglavarstva bio je u dva mandata.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..."

Na ovogodišnjim lokalnim izborima Vladimir Bebić se unatoč teškoj bolesti natjecao kao kandidat za zamjenika Nikole Ivaniša (PGS) kao riječkog gradonačelnika. Vladimir Bebić je završio Sušačku gimnaziju u Rijeci te Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, a svojim javnim i političkim istupima privlačio je često pozornost javnosti, u kojoj je ostao zapamćen i po nadimku Bombarder s Kvarnera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene