Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali prevariti mjenjačnicu

Pronađeno 38 lažnih novčanica po 500 eura: Ukrajinac i Hrvat uhićeni zbog krivotvorenja novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je ukrajinskog i hrvatskog državljanina zbog krivotvorenja eura koje su im pronašli u stanu nakon što su u mjenjačnici razmijenili 4500 eura u apoenima od po 500 eura.

Osumnjičeni 44-godišnji državljanin Ukrajine i 66-godišnji hrvatski državljanin krajem svibnja su došli u mjenjačnicu u centru Zagreba, gdje je 44-godišnjak u kune razmijenio 4.500 eura u apoenima od 500 eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Buenos Airesu Pao El Croata, unuk odbjeglog ustaše i kralj ilegalnih deviza: Okretao je milijune dolara Bernard Arnault Luksuz u Alpama Drugi najbogatiji čovjek na svijetu i ruski oligarh pod istragom zbog pranja novca

No, uskoro su temeljem sudskog naloga obavljene pretrage stana 66-godišnjaka i osobnog automobila 44-godišnjaka, te je pronađeno 38 novčanica u apoenima od 500 eura, za koje je vještačenjem utvrđeno da su krivotvorene.

Osumnjičeni su naknadno uhićeni te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu je podnijeta kaznena prijava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene