Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom noći

Ukinuti zimski uvjeti na autocesti Zagreb - Macelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći ukinuti su zimski uvjeti vožnje na autocesti Zagreb - Macelj pa je zbrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na snazi još samo između čvorova Bregana i Novska na autocesti A3 te od Goričana do Brezničkog Huma na autocesti od Zagreba do Goričana, izvijestio je HAK u 5 sati.

Zbog zimskih uvjeta za sva je ostala vozila na tim autocestama obvezna zimska oprema.

Autoceste prema Kvarneru i Dalmaciji otvorene su za sve skupine vozila pa prema Splitu i Rijeci od noćas ponovo mogu voziti kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama.

Otežano se vozi zbog snijega u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica pa su obavezni lanci za sva vozila na području Plitvica i Korenice.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

>> Doznajte u kojim školama danas nema nastave

HAK i dalje upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme te prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. (Hina)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene