Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao se novac

Učenici V. gimnazije ipak idu na međunarodno natjecanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset učenika prirodoslovno matematičke gimnazije ipak odlazi u Ameriku na informatičko natjecanje!

Naime, prije tri dana objavili smo priču kako zbog nedostatka novca učenici V. gimnazije ne mogu ići na natjecanje. Tako se ponovila ista situacija kao i prošle godine, kada učenici unatoč velikim naporima i pripremama nisu otišli u Ameriku.

Pročitajte i ovo Digitalni inovacijski inkubator - 2 Razmišljanje izvan okvira Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja" Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika

No, priča ipak ima sretan završetak. Uz pomoć dobrih ljudi i sponzora, novac je skupljen i učenici će 25.svibnja ići na natjecanje. 'Jako smo sretni što se uspio skupiti novac. Stvarno, želimo ići u Ameriku. Mislim da smo to zaslužili našim napornim radom. Želim zahvaliti svima koji su nam dali, čak i ako su dali 5 ili 10 kuna, to je isto puno značilo', kaže učenica Ena Oster.

'Vjerovao sam da ćemo skupiti novce, ali eto sad kad stvarno jesmo skupili te novce, jako mi je drago! I makar nisam neki tip koji će pokazati oduševljenje, zahvaljujem svim ljudima koji su nešto donirali i omogućili nam taj put u Ameriku', poručio je učenik Fran Ante Lončar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene