Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zainteresirali je projektom

Učenici skupili već 10.000kn kako bi Angelina Jolie došla u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Angelina Jolie, baš kao što je tijekom svojega nedavnog posjeta Hrvatskoj i obećala, pomoći će razminiranju Hrvatske.

Svojim su je iznimnim projektom zainteresirali učenici osnovne škole Milana Brozovića iz Kastva koji namjeravaju sakupiti novac za razminiranje 1.000 četvornih metara zemljišta u Lici kako bi njihovi vršnjaci dobili sigurno mjesto za igru.

Pročitajte i ovo Riječka luka krije se lokacija Uzbuna zbog opasnog otkrića: Središte Rijeke će potpuno evakuirati, obustavit će sav promet, čak i onaj zračni Slika nije dostupna UN-ova izaslanica Slavna glumica pozvala NATO: "Uključite se u borbu protiv seksualnog nasilja u ratu"

Do sada su sami već sakupili 10.000 kuna, a nakon što je Zaklada slavne glumice i njezina supruga obećala i financijsku pomoć, u dovršenje projekta uopće ne sumnjaju. Naravno, nadaju kako će ih prelijepa glumica i posjetiti.

'Drago mi je što su tako neke velike zvijezde, poput Angeline Jolie, poznate diljem svijeta podržale našu školu u tom projektu '7 kuna za sigurnu igru' i to će nam puno pomoći oko sakupljanja novca', rekao je učenik 7. razreda Erol Begić.  'To je kao da je ona isto pohvalila naš trud i to je onda super', rekla je Marta Miletić, učenica 6. razreda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene