Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbeni cirkus Britney Spears započeo je sinoć u njezinom rodnom gradu koncertom koji nije razočarao najvjernije fanove, a ni kritičari nisu bili previše kritični.


Crvena zavjesa se spustila, započeo je apokaliptični zvuk bubnjeva. Usamljena balerina vrtila se na pozornici, a obješen o lance pojavio se i pantomimičar. Tri žonglera i patuljak zauzimaju binu, redovnici mašu mačevima, klaunovi vrte nunčakama. Na velikom se ekranu ukazuje najpoznatiji showbiz bloger Perez Hilton odjeven kao kraljica Elizabeta i drži monolog.

Vezani članci Slika nije dostupna Svima dali do znanja: Unatoč rastavi, i dalje smo u odličnim odnosima! Slika nije dostupna Držanjem za ruke potvrdili: Zajedno smo!

Na kraju ovog dvadesetominutnog uvoda, Britney Spears se konačno pojavljuje na sceni, uzima luk i stijelu i ubija Pereza.

Bilo je to spektakularno zagrijavanje za show koji se sinoć dogodio u New Orleansu. Publika je bila oduševljena, a kritika je jutros bila dosta blaga prema pjevačici. Najveća zamjerka je što je na koncertu bilo svega, a najmanje Britney.