Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Policija provjerava navode

U Varaždinu se potukle maloljetne tinejdžerice, vršnjaci sve gledali i snimali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija provjerava navode o tučnjavi maloljetnih djevojaka u Varaždinu.

Na internetu su objavljene snimke tučnjave djevojaka koje su, prema pisanju evarazdina tučnjavu najavljivale preko Facebooka.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

U varaždinskoj policiji kažu provjeravaju navode o tučnjavi, ali da ništa još ne mogu potvrditi. Ukoliko se ustanovi tko je sudjelovao u tučnjavi, sudionice bi mogle zaraditi prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

Na snimkama koje su evarazdinu poslali svjedoci incidenta, djevojke su se čupale za kosu, udarale nogama i rukama, hrvale, davile, a sve je to pratilo pedesetak srednjoškolaca koji su navijali sastane.

'Doznali smo da se sprema tučnjava između djevojaka, a svađa je izbila zbog vrijeđanja na Facebooku. Obaviješteni su razrednici, a djevojke su bile na razgovoru kod pedagoginje gdje su obećale da do tučnjave neće doći', rekao je za evarazdin ravnatelj škole čije su se učenice potukle.

'Roditelji djevojaka su pozvani na razgovor u školu, a jedna od djevojaka rekla je da je njezina majka upoznata s cijelim slučajem', zaključio je ravnatelj i dodao kako djevojkama sigurno slijede određene sankcije.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene