Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Forum u Bruxellesu

U subotu prvi susret Josipovića i Tadića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, sudjelovat će u subotu na Forumu u Bruxellesu posvećenom odnosima Evrope i SAD-a u rješavanju glavnih svjetskih pitanja, što će biti njihov prvi susret otkako je hrvatski predsjednik stupio na dužnost.

Kako kažu izvori u organizaciji Foruma, i Tadić i Josipović potvrdili su sudjelovanje na seminaru Balkan 2010. koja je planirana za subotu poslijepodne, piše Mondo. Jedna od glavnih tema seminara Balkan 2010, koja će biti zatvorena za javnost, biće situacija u BiH.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un i Vladimir Putin Kim Jong Un ide u Rusiju Putin na korak do sporazuma od kojeg strahuje svijet: Moskva i Pjongjang kuju pakleni plan Velika misa na susretu katoličke mladeži u Portugalu Međunarodni susret katoličke mladeži Na papinoj misi prisustvovalo milijun i pol vjernika: "Dopustite meni, jednome starcu da s vama mladima podijelim san..."

Raspravljat će se i o procesu europske integracije i odnosima sa NATO-om svih zemalja zapadnog Balkana, a kao jednu od tema za raspravu organizatori su naveli i mogući utjecaj ocjene Međunarodnog suda pravde o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova na stabilnost regije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene