Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadnji radni dan

U srijedu popodne primopredaja dužnosti između Josipovića i Grabar-Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Uredu predsjednika u srijedu poslijepodne održat će se primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde-Grabar-Kitarović, potvrđeno je iz tranzicijskog tima izabrane predsjednice.

Josipoviću mandat završava u srijedu u ponoć. To je i zadnji radni dan njegovom timu savjetnika koje je imenovao nakon što je postao predsjednik Republike, a kojima je potpisao razrješenja s 18. veljače.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OGLASIO SE JOSIPOVIĆ "Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Mogla bi pokazati i pijanističke vještine, evo, da je podsjetim..." Ivo Josipović (Foto: Dnevnik.hr) GOVOR U KNINU Josipović nakon kritika upućenih Grabar-Kitarović: ''Volio bih da me Predsjednica tuži, to bi bio zanimljiv postupak''

Uz Grabar-Kitarović primopredaji će nazočiti njezin najuži tim, a neki od budućih suradnika mogli bi biti poznati do kraja tjedna.

Milanović: Ja nisam klimavac

Za sada je poznato da će predstojnik njezinog ureda biti Domagoj Juričić, glasnogovornik Luka Đurić, a Natalija Hmelina šefica protokola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene