Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio prepad?

FOTO/VIDEO Operiran muškarac kojem su u Solinu propucane noge: Utvrđuje se motiv pucnjave

Aktualno Galerija Pucnjava u Solinu - 1 Pucnjava u Solinu - 1 Foto: Vojko Basic/Cropix Pucnjava u Solinu - 2 Pucnjava u Solinu - 2 Foto: Vojko Basic/Cropix Pucnjava u Solinu - 3 Pucnjava u Solinu - 3 Foto: Vojko Basic/Cropix Pucnjava u Solinu - 4 Pucnjava u Solinu - 4 Foto: Vojko Basic/Cropix +7 Pucnjava u Solinu - 5 Galerija 1/12 >>
U kafiću u Solinu došlo je do pucnjave u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

U ugostiteljskom objektu u Solinu došlo je do pucnjave u kojoj je ozlijeđena jedna osoba koja je odmah prevezena na pružanje liječničke pomoći.

Pročitajte i ovo Stjepan Svemirko Čekolj, načelnik Stožera civilne zaštite Gornja Stubica nevrijeme u Hrvatskoj FOTO Olujni vjetar poharao Gornju Stubicu: "Zatekao sam potpunu katastrofu. Odnijelo je crjepove, daske..." Problemi i u Rijeci

Incident se dogodio u utorak oko 19:30 sati u Solinu u ulici Antuna Gustava Matoša. Hina iz splitske bolnice da je teško ozlijeđeni 38-godišnjak kojemu su propucane noge operiran.

"Muškarac u dobi od 38 godina zadobio je ozljede obje noge nakon pucnjave iz vatrenog oružja i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra Split. Muškarac kojeg se dovodi u vezu s ovim napadom je već uhićen. Navodno je sam sačekao policiju i njihov dolazak i predao im se. On se nalazi na kriminalističkom istraživanju", rekao je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

"Čini se da u pitanju nije bio prepad jer se ova dvojica muškaraca, napadač i ozlijeđeni muškarac, od ranije dobro poznaju. Sam napad dogodio se oko 19:30 u Solinu na prometnoj cesti koja je zbog svega ovoga zatvorena u oba smjera zbog obavljanja očevida", objasnio je Kaštelan.

"Susjedi nam kažu kako u pitanju nije neki ugostiteljski objekt gdje se inače okuplja neka problematična družina, no evo, ovo je svakako događaj koji je potresao ovu ulicu i grad Solin", dodaje Kaštelan.

Pročitajte i ovo Tuga u Gazi Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Napad na izbjeglički kamp najveći masakr od bombardiranja bolnice: "Većina ozlijeđenih su žene i djeca"

Iz PU splitsko-dalmatinske javljaju da je uhićena osoba osumnjičena da je pucala iz vatrenog oružja, a na mjestu događaja obavit će se očevid.

"Sve je oblijepljeno policijskim trakama te se ne može pristupiti kafiću. Ispred kafića nalazi se lokva krvi koja ukazuje na teško ranjavanje", rekao je jedan svjedoka za Dalmaciju Danas i dodao da u kafiću  dosad nije bilo nereda.

Kako navodi njihov reporter, na mjestu događaja nalaze se krvave tenisice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene