Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba smrtno stradala

Uhićene još dvije osobe povezane s ubojstvom švedskog narkobosa u Sarajevu

Aktualno Galerija Pucnjava u Sarajevu Pucnjava u Sarajevu Foto: Armin Durgut/Pixsell Policija u Sarajevu - 3 Policija u Sarajevu - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Policija u Sarajevu - 2 Policija u Sarajevu - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Policija u Sarajevu - 1 Policija u Sarajevu - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 U pucnjavi u Sarajevu likvidiran Šveđanin povezan s trgovinom drogom Galerija 1/5 >>
Jedna je osoba smrtno stradala, a jedna je ranjena u pucnjavi u Sarajevu. Nakon što je sinoć uhićen Oliver Erbert Peter zbog sumnje na ubojstvo, danas su uhićene još dvije osobe.

Policija u Bosni i Hercegovini uspjela je pronaći i uhititi muškarca koji je u utorak u Sarajevu ubio švedskog državljanina Harrisa Österdahla, a prema dostupnim informacijama uhićeni je također Šveđanin i vjerojatno plaćeni ubojica.

Pročitajte i ovo Ilustracija porast antisemitizma Najveća provala mržnje prema Židovima od Drugog svjetskog rata: "Stvari nisu nikada bile tako loše u mom životu"

Muškarac identificiran kao Oliver Erbert Peter uhićen je na području mjesta Sokolac u Republici Srpskoj kamo je pobjegao ranije pripremljenim automobilom nakon što je u Sarajevu ubio Österdahla. 

Pročitajte i ovo Želim život - 1 Zaklada Ana Rukavina Pozivom podržite humanitarnu akciju "Želim život": Nakon tri godine koncert se vraća na glavni zagrebački trg

Uhićene još dvije osobe 

Pripadnici MUP-a RS uhitili su još dvije osobe za koje se sumnja da su povezane s ubojstvom švedskog državljanina Harisa Österdahla i ranjavanjem Еlvira Mutića u Sarajevu, potvrđeno je za N1.

Nema informacijama o njihovim godinama i državljanstvu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Ovo morate znati Od 1. studenog važne promjene za sve vozače: Ako ne želite platiti kaznu, ovo je obavezno

Žrtvu su likvidirali u iznenadnom napadu u sarajevskom naselju Stup gdje su pucali iz oružja s prigušivačem te odmah pobjegli.

Švedski su mediji Österdahla opisali kao osobu koja je povezana s trgovinom drogom uz navode kako je on bio vođa jednog od narkoklanova u toj zemlji. Zbog ilegalne trgovine drogom bio je osuđen na četiri godine zatvora.

Pročitajte i ovo Izbjeglički kamp u Gazi Iz minute u minutu VIDEO Izrael priznao da je ponovno napao izbjeglički kamp u Gazi. Hamas prijeti: "Moramo ih naučiti lekciju i to ćemo učiniti opet i opet..."

I dalje je nejasno što je radio u BiH gdje su ga čekale ubojice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene