Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostvaruju se projekti

U protekle 4 godine uloženo 200 milijuna u kontinentalni turizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
200 milijuna kuna do sada je uloženo u kontinentalni turizam, a resorno ministarstvo i dalje nastavlja s poticanjem razvoja turizma u atraktivnim kopnenim dijelovima Hrvatske, poput Gorskoga kotara.

Tako bi već u svibnju sljedeće godine jezerom Bajer kod Fužina trebao zaploviti prvi turistički eko brod koji financiraju lokalna zajednica, županija i ministarstvo, a koji bi bio dodatak šarolikoj ponudi u zelenom srcu Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u listopadu Još stignete na odmor diljem Hrvatske: Ministarstvo časti s 50 posto popusta na smještaj, prijevoz, ulaznice... Slika nije dostupna Hoćemo li na crvenu listu? Ministarstvo turizma reagiralo na izjavu glasnogovornika slovenske vlade: ''Odbacujemo navode da je u Hrvatskoj stanje dramatično''

'Ministarstvo turzima je u protekle 4 godine uložilo preko 200 milijuna kuna u razvoj kontinentalnog turizma gdje smo kroz bespovratna sredstva,bilo kroz programe, kreditne programe, ili kroz ulaganja u promociju počeli ostvarivati značajne pozitivne rezultate', rekao je Ivo Mujo, državni tajnik za turizam.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene