Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Lonju iscurila tzv. masna voda, sanacija u tijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanacija puknute naftovodne cijevi iznad rijeke Lonje kod Ivanić Grada je u tijeku, na mjestu događaja je vodopravni inspektor, a od glasnogovornika Ine doznaje se da je iscurila tzv. 'masna voda'.

Glasnogovornik Ine Bojan Vinek je potvrdio kako je došlo do puknuća cijevi, te da je zaustavljeno curenje tzv. 'masne vode'.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

Kako je riječ o tekućini kojoj 90 posto sastava čini voda, onečišćenje Lonje ne bi trebalo biti većih razmjera, rekao je Vinek.

U operativnom dežurstvu zagrebačke policije doznaje se da su nakon dojave postavljene plutače kojima se spriječilo daljnje onečišćenje, obaviještene su sve nadležne institucije, a ne mjestu događaja, gdje je u tijeku sanacija, nalazi se i vodopravni inspektor.

Iznad mosta na rijeci Lonji kod Ivanić Grada poslije 18 sati došlo je do puknuća naftovodne cijevi, a prema prvim informacijama zagrebačke policije onečišćeno je 500 metara rijeke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene