Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite Novu TV i Dnevnik.hr

Neslužbeno doznajemo kako će se postaviti Most

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Vlade i Sabora javljaju se reporterke Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović i Barbara Štrbac. Najnovije informacije pratite na portalu Dnevnik.hr i u Izvanrednim vijestima Nove TV.

Od ranog jutra vrlo je živo na Markovom trgu - i u Saboru i u Banskim dvorima. Nakon jučerašnjeg dana i obraćanja prvog potpredsjednika Karamarka koji je pokrenuo opoziv premijera, potom obraćanja Zorana Milanovića koji bi što prije na izbore, i premijera Oreškovića koji ne odustaje od borbe kako je rekao za Hrvatsku - jutros se posvađana Vlada sastala na redovnoj sjednici. A u Saboru je nastavljena redovna sjednica.

Božo Petrov obratit će se javnosti u 14:30h. Sve pratite na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr! 'Svi HDZ-ovci i svi Mostovi ministri uoči sjednice su rekli da bi se trebala održati. Vrlo teško je prognozirati što će se događati za minutu, a kamoli za pet ili sat vremena, izvijestila je uoči početka sjednice reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović.

Odluke Mosta: Podržat će Oreškovića

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužbe iz HNS-a "Ugovor koji je Plenković potpisao s Glasnovićem je politička korupcija, institucije trebaju reagirati" Slika nije dostupna Milorad Pupovac Milorad Pupovac: "Ako bude potrebno Vlada će biti rekonstruirana i s više od 4 ministra"

Kako neslužbeno doznajemo, Most je zaključio kako i dalje podržava Tihomira Oreškovića te i dalje ultimativno traže odlazak Karamarka. Izbori su im zadnja opcija.

Zastupnici Mosta još uvijek se nisu očitovali o jučerašnjim događajima, čekaju da to napravi njihov čelnik Božo Petrov. Na jučerašnjoj sjenici Nacionalnog vijeća usuglasili su stavove,

Danas Vlada i Sabor

Nakon jučerašnjeg dana i obraćanja prvog potpredsjednika Tomislava Karamarka koji je pokrenuo opoziv premijera, potom obraćanja Zorana Milanovića koji bi što prije na izbore, i premijera Oreškovića koji ne odustaje od borbe kako je rekao za Hrvatsku - jutros se posvađana Vlada  sastala na redovnoj sjednici. A u Saboru je također nastavljena redovna sjednica.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene