Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna vožnja

Turisti ušli u krivi trajekt, evo što je napravio kapetan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti su htjeli na Supetar, a ukrcali su se na trajekt za Šoltu. To su shvatili nakon 15 minuta plovidbe i onda je krenula 'panika'...

Nekoliko talijanskih i francuskih turista sinoć se s kartama za Supetar ukrcalo na brodsku prugu za Šoltu, a nakon 15 minuta plovidbe do Rogača, trajekt se zbog izgubljenih turista okrenuo nazad u Split, piše Sloboda Dalmacija. Naime, kada su turisti za vrijeme plovidbe zaključili da trajekt na kojem se nalaze ne ide za Supetar, nego za Šoltu, navodno su digli buku.

Pročitajte i ovo Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Mjeseci užasa Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci" Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Skoro se smrznuli: Turisti s malim djetetom 12 sati hodali Velebitom, bez hrane i vode

Zalutali turisti su se tako vratili u Split, a trajekt se ponovno uputio za Šoltu te je s debelim zakašnjenjem stigao u Rogač oko ponoći.

'Ne znam kako su uspjeli uvjeriti zapovjednika broda da okrene brod u Split!? Svi su putnici zbog toga bili ogorčeni. Gotovo na rubu incidenta je bila situacija na brodu. Ma šou… Bilo je dosta domaćeg svita, među njima i Šoltanke, majke koje su kasno navečer putovale svojoj djeci. Svi su putnici ispaštali zbog propusta posade koja očito nije kontrolirala karte na način kako je trebala', ispričao je kapetan Alen Mandić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene