Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uništeni nasadi

Olujno nevrijeme praćeno tučom veličine lješnjaka pogodilo Viroviticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme praćeno tučom veličine lješnjaka pogodilo je večeras poslije 18 sati područje Virovitice, općine Suhopolje te Voćin.

Prema prvim podatcima županijskoga Centra za zaštitu i spašavanje, u Virovitici i Voćinu je jak vjetar srušio nekoliko stabala na cestu i nogostupe. Policija i vatrogasci još uvijek su na terenu, uklanjaju grane i ispumpavaju vodu iz podruma, pa će se stvarni razmjeri štete znati naknadno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Padala i tuča VIDEO Nevjerojatan prizor s A1: Automobili zapeli na cesti uslijed nevremena Slika nije dostupna Nevrijeme u Europi VIDEO Poput zime usred ljeta: Ralice na ulicama zbog tuče, prizori su nadrealni

U Suhopolju je led veličine lješnjaka i oraha padao nekoliko minuta, doznaje se od načelnice Općine Zlate Šljivac. Najviše je stradalo naselje Jugovo Polje u kojemu su pojedine poljoprivredne kulture potpuno uništene. Vjetar je nosio crijepove s krovova, a srušeno je i jedno autobusno stajalište. Srušena su i stabla u parku koji je zaštićeni prirodni spomenik, rekla je načelnica Šljivac.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene