Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Msn news prenosi monstuoznu priču o ženi koja je jedva preživjela napad na njezino nerođeno dijete. Teka Adams, 29-ogodišnja beskučnica, 5 dana je provela u zatočeništvu Veronice Deramous, 40, čija jedina namjera je bila izrezati dijete van iz njezine utrobe.


Zatočena Teka Adams uspijela  je pobijeći iz stana u kojem je bila držana kad je vlasnica zaspala. Trčeći s crijevima i posteljicom viseći iz rane na abdomenu sakrila se na parkingu. Ubrzo je došla policija i hitna pomoć te se nesretna majka porodila uz pomoć carskog reza. Djevojčica Miracle Sky u dobrom je stanju, a za majku se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Vezani članci Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 7 Psihologica o sustavu socijalne skrbi: "Danas bih kriknula, kao mama, kao psiholog, kao netko tko tri desetljeća radi u sustavu" Baka preminule djevojčice Baka preminule djevojčice optužila majku da je pokrivala ozljede djetetu: "Šminkom, sjenilom... Maloj je otpadala kosa, po vratu je bila izgrebana"

Gospođa Deramous je optužena za teško ubojstvo, zatočenje i napad. U stanu je pronađena britvica, žileti, krvavi ručnici i lavor pun vode za koje se smatra da su korišteni u napadu. Naknado je policija izjavila da je Deramus rekla dečku i obitelji da očekuje dijete.