Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teka Adams preživjela monstruozni napad

Trudnici htjela izrezati dijete iz maternice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Msn news prenosi monstuoznu priču o ženi koja je jedva preživjela napad na njezino nerođeno dijete. Teka Adams, 29-ogodišnja beskučnica, 5 dana je provela u zatočeništvu Veronice Deramous, 40, čija jedina namjera je bila izrezati dijete van iz njezine utrobe.

Zatočena Teka Adams uspijela  je pobijeći iz stana u kojem je bila držana kad je vlasnica zaspala. Trčeći s crijevima i posteljicom viseći iz rane na abdomenu sakrila se na parkingu. Ubrzo je došla policija i hitna pomoć te se nesretna majka porodila uz pomoć carskog reza. Djevojčica Miracle Sky u dobrom je stanju, a za majku se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Gospođa Deramous je optužena za teško ubojstvo, zatočenje i napad. U stanu je pronađena britvica, žileti, krvavi ručnici i lavor pun vode za koje se smatra da su korišteni u napadu. Naknado je policija izjavila da je Deramus rekla dečku i obitelji da očekuje dijete. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene