Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaskočili ga na putu kući

Napadači ozlijedili sudionika Gay Pridea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 17,20 sati na raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice Tina Ujevića 27-godišnjaku, sudioniku 'Zagreb pride 2009.' koji je s parade krenuo prema kući prišla su trojica mladića.

Vrijeđajući ga zbog seksualne orijentacije napali su ga udarajući ga rukama i nogama po tijelu i glavi zbog čega je pao na tlo, priopćila je PU zagrebačka. I nakon njegova pada nastavili ga udarati te potom pobjegli. Ozlijeđeni mladić o događaju je telefonom obavijestio policiju, a kolima Hitne medicinske pomoći prevezen je u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica gdje su mu nanijete ozlijede okvalificirane kao teške.

Pročitajte i ovo Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

>> VIDEO - Pet uhićenih na Gay Prideu: Bez većih incidenata, uz povike 'Ubij p*****!'

Policija moli sve građane koji su eventualno svjedočili činjenju ovog kaznenog djela ili imaju saznanja o počiniteljima da se s korisnim informacijama jave na 92.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene