Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoproliće u Bjelovaru

Što je u pozadini stravičnog zločina? Psihijatar: "Ako netko ima pištolj u sefu i ode po njega..."; Susjedi: "Prije nekoliko godina imali su probleme"

Aktualno Galerija Ubojstvo u Bjelovaru - 1 Ubojstvo u Bjelovaru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Bjelovaru - 2 Ubojstvo u Bjelovaru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Bjelovaru - 3 Ubojstvo u Bjelovaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ubojstvo u Bjelovaru - 4 Galerija 1/4 >>
Policija i forezničari u subotu u inače mirnom bjelovarskom naselju. Susjedi su u nevjerici promatrali što se događa nakon što je muškarac ubio punicu, ranio suprugu i naposlijetku sebi presudio.

Supruga je preživjela, ali je teško ranjena. S nekoliko ubodnih rana prebačena je u bolnicu. Incidenata, kažu susjedi ekipi Dnevnika Nove TV, do sada nije bilo.

"Nikad nikakvih. Sretali se, puno pozdravljali. Nikad nisu prošli, a da nisu pozdravili. Sve je u najboljem redu bilo. Baš me iznenadilo. Ona je radila na sudu tu u Bjelovaru, a on je radio u Zagrebu. On je zaštitar", rekao je Damir iz Bjelovara.

"Pa prije par godina su imali problema, došli su do rastave, poslije se pomirili opet, šta je sad uzrokovalo - ne znam", rekao je Mato.

Pročitajte i ovo Srna Bijuk - 1 Krvavi rasplet Opsadno stanje u malom prigradskom mjestu: "Ključan će biti iskaz žene koja se nalazi u bolnici"

Kako doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica, punica je živjela u istoj kući sa supružnicima. Je li muškarac počinio zločin u afektu ili promišljeno, pokazat će istraga. Predmet kojim je počinjeno kazneno djelo može ukazivati na to je li nešto bilo u planu ili nije, kaže psihijatar Ojdanić.

"Primjerice, ako netko ima pištolj u sefu i ode po taj pištolj i izvadi ga, ne možemo govoriti o afektu, a u ovom slučaju - pošto ne znamo što se dogodilo moguće je i jedno i drugo", rekao je psihijatar Oliver Ojdanić i dodao kako se ne isključuje mogućnost da u ovom slučaju u pitanju nije bio afekt.

Pročitajte i ovo Vojna vježba Ignoriranje znači kazne Građanima Srbije počeli su stizati pozivi za vojne vježbe: "Ne znam koje su procedure, ali ne želim da me mobiliziraju u slučaju rata"

Mrtva tijela su prevezena u bolnicu. 

"Mrtva tijela prevezena su na odjel patologije OB Anđelko Vižić gdje će se obaviti obdukcija po nalogu državnog odvjetništva", kazala je Maja Barbir, glasnogovornica PU Bjelovarsko-bilogorske.

Ovo je peti slučaj femicida u samo nekoliko mjeseci.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene