Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stravičan zločin

Žena ranjena u Bjelovaru stabilno, susjedi su u šoku: "Bili su dobro, a čuli smo što se dogodilo kad je stigla policija..."

Stravičan zločin obiteljskog nasilja dogodio se u Bjelovaru. Dvije osobe smrtno su stradale, dok je treća s teškim ozljedama zbrinuta u bjelovarskoj općoj bolnici. Slučaj prati reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk koja se javila uživo iz Bjelovara.

"Znamo da je policija dobila dojavu oko 10 sati ujutro. Dolaskom u kuću zatekli su dvije mrtve osobe i jednu teško ozlijeđenu koja je prevezena u bolnicu. Riječ je o muškarcu koji je ubio punicu, zatim teško ranio suprugu, a onda presudio i sebi", javlja reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk.

"Iz bolnice nam kažu da je ona operirana i da je sada stabilno", dodala je Bijuk i kazala kako su svi u ulici šokirani događajem.

Kažu da nikada prije nije bilo problema.

"Čuo sam kasnije, kad je već policija došla, da se nešto dogodilo, a šta je, nisu htjeli reći ništa, dati bilo kakvu izjavu. Bili su dobro, šta ja znam kakvih su problema imali kući u kući svojoj, to nitko ne može znati", kaže susjed Mato.

Pročitajte i ovo Nove cijene goriva Doznaje Dnevnik Nove TV Od idućeg tjedna nove cijene goriva: Stigle dobre vijesti za vozače

Bijuk je dodala kako je očevid u tijeku, a s više informacija javit će se u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene