Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dobrom zdravstvenom stanju

Troje djece s Paga izišlo iz bolnice, pušteni su na kućnu njegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje djece iz Paga koja su se liječila u zadarskoj bolnici otpuštena su u ponedjeljak iz bolnice, a četvrto, koje je bilo najteže ozlijeđeno i prevezeno u KBC Zagreb, bit će otpušteno do petka.

Kako doznajemo u zadarskoj bolnici, djeca su se oporavila dovoljno da budu puštena na kućnu njegu. Djeca su s majkom i vjerojatno će biti pod stalnim stručnim nadzorom.

Pročitajte i ovo Prijateljice iz Slovenije očistile plažu na Pagu - 8 Svašta su pronašle Prijateljice iz Slovenije došle na Pag na odmor pa počistile plažu od smeća: "Da smo imale 10 vreća, sve bismo napunile" Sanitetsko vozilo koje je teško ozlijeđenu djevojčicu dovezlo u Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) čeka se vještačenje Monstrumu iz Paga određen istražni zatvor: "Čak i ako ga proglase neubrojivim, to ne znači da će izaći na slobodu"

"Djeca koja su nakon tragičnog događaja zbrinuta u Općoj bolnici Zadar tijekom jutarnjih sati u dobrom su zdravstvenom stanju, a u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Zadar i Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, otpuštena su na kućnu njegu", potvrdio je dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar.

Četvrto dijete, sedmogodišnja djevojčica koja je u tragičnom događaju bila najteže ozlijeđena, još uvijek se nalazi na liječenju u zagrebačkom KBC-u Rebro. Ona će im se pridružiti naknadno.

"Sedmogodišnja djevojčica koje se liječi u KBC-u Zagreb, spremna je za otpuštanje iz bolnice, još prolazi neke kontrole i bit će otpuštena do petka," rekao je u ponedjeljak za Hinu pomoćnik ravnatelja KBC-a Milivoj Novak.

Podsjetimo, 54-godišnji muškarac, inače noćni čuvar autokampa Šimuni, prije desetak dana je s balkona obiteljske kuće u Pagu pobacao svoje četvoro djece. Navodno je prije stravičnog zločina kući došao iz noćne smjene.

Dosad nije bio prijavljivan te nije poznat po incidentima. Otac ih je bacio s visine od gotovo pet metara. Troje djece ostalo je na liječenju u zadarskoj bolnici, a sedmogodišnja kćer, koja je pretrpila najteže ozljede, prebačena je na liječenje u KBC Rebro. (Hina,M.V.)

Aktualno Šokantna prepiska: Pedofil iz Dubrovnika djevojčici slao gnjusne poruke i nagovarao ju da mu šalje svoje gole fotografije Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 4 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 4 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 3 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 3 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 6 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 6 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 9 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 9 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP +4 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 8 Hrvatska Šokantna prepiska: Pedofil iz Dubrovnika djevojčici slao gnjusne poruke i nagovarao ju da mu šalje svoje gole fotografije 1/10 >>

Aktualno Djevojka koja tvrdi da ju je napao nogometaš: "Priznanje će biti dovoljno, budi 'muško' bar jednom u životu" +0 Instagram Story (Foto:Instagram) Hrvatska Djevojka koja tvrdi da ju je napao nogometaš: "Priznanje će biti dovoljno, budi 'muško' bar jednom u životu" 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene