Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima medicinsku dokumentaciju

Djevojka koja tvrdi da ju je napao nogometaš: "Priznanje će biti dovoljno, budi 'muško' bar jednom u životu"

Instagram Story (Foto:Instagram)
Instagram Story (Foto:Instagram) Instagram
Aktualno Galerija +0 Instagram Story (Foto:Instagram) Galerija 1/1 >>
Djevojka koja tvrdi da ju je pretukao nogometaš Dinama objavila je što se s njom događalo u KBC-u Osijek.

Kako je napisala, nema unutarnjih ozljeda, no modrice nakon što je napadnuta i dalje su vidljive. Svoje iskustvo iz osječke bolnice opisala je na Instagramu.

Pročitajte i ovo Sanja Sarnavka, osnivačica Zaklade Solidarna Za Dnevnik Nove TV Sanja Sarnavka: "Hrvatska je treća zemlja u Europi po broju femicida, a patrijarhat se vraća na velika vrata" Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin

"Prije 30-ak minuta sam napustila KBC Osijek, kao što sam rekla - moje modrice su vidljive i moje ozljede glave također. Učinjen mi je CT glave, unutrašnjost glave nije povrijeđena, ali izvana je vidljivo. Provela sam pet sati na infuziji zbog opasnosti da bi to moglo biti nešto opasnije jer sam konstantno osjećala bol u desnom dijelu glave. U početku je bilo bolno samo na dodir, a kasnije je postala neizdrživa, ali hvala Bogu, sve je dobro prošlo! Također, dobila sam medicinsku dokumentaciju u kojoj su svi moji navodi potvrđeni!

Ne želim se povlačiti po sudovima ni ništa slično tomu, želim da dotični gospodin zaista prizna da me je fizički napao i nanio mi tjeledne ozljede u svemu tome! Opet ga javno prozivam 'gospodine' Iyayi Believe Atiemwen, priznaj da si me fizički napao i sve ovo prestaje, kao što sam ti rekla dok sam odlazila da te se zaista ne bojim i da ću se izboriti da istina izađe na vidjelo! Tvoj novac u ovom trenutku je nešto najmanje vrijedno i on ne može izliječiti ovu bol koju si mi nanio, i zaista ga ne želim! Jedno priznanje bit će dovoljno, budi 'muško' bar jednom u životu!" napisala je I. B. na Instagram Storyju.

Tvrdi da ju je pretukao nakon utakmice

Podsjetimo, nogometaša Dinama Iyayija Believea Atiemwena (23) njegova je djevojka optužila za nasilje. I. B. je ispričala da je nogometaš nakon utakmice došao kući s prijateljem, a nakon što je on otišao, nije s njom htio razgovarati, već joj je počeo, tvrdi, bacati stvari po stanu. Tvrdila je da ju je nakon utakmice s Benficom tukao i gušio. Nakon toga izašla je iz stana i dočekala policiju koju je pozvala.

Iyayi Atiemwen u objavi na Instagramu demantirao je optužbe I. B. (21), koja tvrdi da ju je napao nakon utakmice protiv Benfice. Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe", napisao je.

Iz PU zagrebačke izvijestili su o intervenciji u Novom Zagrebu na koju su izašli temeljem dojave 20-godišnjakinje. U kasnim večernjim satima zaprimili su dojavu 20-godišnjakinje koja je u pozivu navela da se nalazi u Zagrebu na području Novog Zagreba te da ju je fizički napao partner, 23-godišnji državljanin Nigerije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene