Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za mlade

KARAMARKO PORUČIO 'Imamo plan za otvaranje velikog broja radnih mjesta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u nedjelju kako imaju planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i biti zamašnjak gospodarskog oporavka te istaknuo važnost ravnomjernog razvoja Hrvatske.

"Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i biti zamašnjak gospodarskog oporavka. Počet ćemo ih provoditi tako da nam osiguraju i ravnomjerniji razvitak Hrvatske. Naša četiri velika grada: Zagreb, Split, Osijek i Rijeka trebaju biti centri koji će svoju gospodarsku moć širiti oko sebe. Zbog toga naši projekti imaju i veliko političko značenje", napisao je Tomislav Karamarko na svom Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Ivan Anušić Rat na društvenim mrežama Ministar Anušić dopunio Milanovićevu anketu na Facebooku, evo što je napisao

Naglasio je i da mladim ljudima u Hrvatskoj moraju osigurati poslove, a iseljeništvu otvoriti mogućnosti povratka i kvalitetnog ulaganja.

"Hrvatsku moramo gospodarski oživiti i dovesti je u red socijalno uzornih država", dodao je.

Predsjednik HDZ-a u subotu je najavio kako će kolegama iz Mosta u ponedjeljak predložiti plan reorganizacije javne uprave te ustvrdio da je to "kraj zbrinjavanja partijskih podobnika".

 

[VELIKI PROJEKTI ZA RAVNOMJERNI RAZVITAK] Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i koji...

Posted by Tomislav Karamarko on 3. siječnja 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene