Obavijesti Pretražite Navigacija
Karamarko na Faecbooku:

'Kad Orešković ne bude imao podršku HDZ-a, on više neće biti premijer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko na Facebooku se oglasio o podršci Tihomiru Oreškoviću.

Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu progovorio o podršci premijeru Tihomiru Oreškoviću. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Ilustracija prva crta obrane HDZ odbrusio Milanoviću zbog napada na premijera: "Očekivano, sitni zavidnik" Slika nije dostupna Žele da se Most uozbilji 'HDZ je dosad pokazao X puta političku odgovornost'

'[ PREDSJEDNIK VLADE JOŠ UVIJEK IMA PODRŠKU HDZ-a ] Dobro je poznat moj stav o imenovanjima u sigurnosno-obavještajnom sustavu. Moja je želja bila da se oko prijedloga za imenovanje ravnatelja SOA-e postigne dogovor na razini cijele Vlade, što se nije dogodilo, budući da je predsjednik Vlade odlučio sam službeno predložiti svog kandidata.

Predloženi kandidat nije moj izbor, ali nisam dovodio, niti ću dovoditi u pitanje formalno pravo predsjednika Vlade da sam predloži svog kandidata.

Imenovanja u sigurnosno-obavještajnom sustavu još je jedno od pitanja o kojem se predugo donosila odluka, a sada kada je i ono konačno riješeno, očekujem da se predsjednik Vlade posveti ključnim temama zbog kojih je i dobio povjerenje HDZ-a, prije svega gospodarstvu i investicijama.

Kad je u pitanju moje povjerenje u predsjednika Vlade, g. Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade', napisao je Karamarko.

 

[ PREDSJEDNIK VLADE JOŠ UVIJEK IMA PODRŠKU HDZ-a ] Dobro je poznat moj stav o imenovanjima u sigurnosno-obavještajnom...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, 29 March 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene