Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne pojavljuje se

Gdje je nestao Karamarko?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije vijest da Karamarka nema u Saboru ili na domjenku predsjednika Josipovića. Ali kad se ne pojavi na domjenku vlastite stranke - to je vijest.

Da Tomislava Karamarka nema u Saboru iako je od građana izabrani zastupnik, više nikome nije vijest. Nije vijest ni da Tomislav Karamarko ne govori pa ni kada ga se traži da komentira primjerice pola mandata Vlade, ili pak rezultate referenduma o braku ili dvojezičnosti.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Nije ni vijest da se Tomislav Karamarko nije pojavio na domjenku povodom blagdana koji je organizirao predsjednik Ivo Josipović. Vijest je da se Tomislav Karamarko nije pojavio na domjenku koji je organizirala njegova stranka, dakle HDZ, povodom blagdana. na domjenku na koji su pozvani predstavnici svih medijskih kuća u Hrvatskoj i većina se pojavila.

No, nije se pojavio Karamarko.

'Hrvatska demokratska zajednica poziva Vas na Božićni domjenak za predstavnike medija.
Pridružite nam se u petak, 20. prosinca u 17.00 sati u prostorijama stranke na Trgu žrtava fašizma 4.'

Tako je glasila pozivnica. Gosti su došli. Došao je i dio domaćina poput Gordana Jandrokovića, Sunčane Glavak, Zvonka Milasa ili pak Jasena Mesića. Bilo je i nekoliko djelatnika stranke, ali ne i predsjednik Karamarko.

Stigao je i zamjenik Drago Prgomet, legitimno izabrana desna ruka predsjednika HDZ-a koju Karamarko i njegovi suradnici ignoriraju, kojem ne dopuštaju govoriti niti ga uključuju u bitnije odluke stranke. Ni ne očekujuci dobio je svojih pet minuta, i to uz blagoslov onoga kojeg nije bilo.

I tako su okupljeni čekali, bilo je već 18 sati, a Karamarka nije bilo. Oko 18:20 glasnogovornica je svečano objavila: 'Drago nam je da ste došli, u ime stranke će vam se obratiti zamjenik predsjednika Drago Prgomet'.

Sada je već svima bilo jasno da Tomislav Karamarko nije došao na vlastiti party, da je pozvao goste i ostavio ih na cjedilu.

Zamjenik Prgomet nemušto ga je pokušao ispričati, ali lakše bi bilo da je znao zašto predsjednika nema i zašto se s objavom da ga nema čeka gotovo sat i pol.

I tako je Drago Prgomet konačno smio i službeno nešto reći. Pokušao je s govornice, ali ona je za njega previsoka, rađena je po mjeri predsjednika.

Ali nije ga to omelo da ipak barem malo pokuša omekšati neugodnu situaciju u kojoj se našao.

Kako novinarima tako i prisutnim HDZ-ovcima cijela je situacija bila neugodna. Jandrokovića i Prgometa bilo je očigledno i sram, ali što da kažu.

Gdje je nestao Karamarko, nitko ne zna, no u šali se moglo čuti: možda je u Saboru, tamo nije dugo bio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene