Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svečanost u KD Vatroslav Lisinski

Profesor Balthazar za najuspješnije zagrebačke učenike, povećane i novčane nagrade

Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima
Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Zeljko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Foto: Zeljko Puhovski/Cropix +2 Tomašević uručio nagrade “Professor Balthazar” najboljim učenicima i mentorima Galerija 1/7 >>
Najbolji zagrebački učenici i njihovi mentori nagrađeni su za svoja postignuća tijekom prošle godine. Nagrade im je uručio gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević uručio je u utorak nagrade “Professor Balthazar” najboljim zagrebačkim učenicima i njihovim mentorima, čiji su iznosi povećani i sada iznose 300 eura za osvojeno prvo, 240 za drugo te 170 eura za osvojeno treće mjesto.

Ove godine nagradu je osvojilo 263 učenika, 213 mentora te šest zborova i dva orkestra, priopćeno je iz Grada Zagreba..

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Tomašević je nagrade "Professor Balthazar" najboljim zagrebačkim učenicama, učenicima i njihovim mentorima za postignuća u protekloj godini, uručio zajedno sa suradnicima, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. 

Nagrada se dodjeljuje kao priznanje učenicima koji su na državnim natjecanjima u znanju, strukovnim vještinama, glazbi i plesu protekle školske godine osvojili prvo, drugo ili treće mjesto.

Pročitajte i ovo Osnovan SDP-ov queer forum "Iznimno smo ponosni" SDP osnovao Queer forum: Doznajemo koji će im biti prvi potez

"Gotovo da nema nastavnog i umjetničkog područja u kojem zagrebačke učenice i učenici na državnim natjecanjima nisu osvojili jedno od prva tri mjesta. Ovom nagradom prepoznajemo zagrebačke škole kao mjesta izvrsnosti i težimo potaknuti djecu i mlade da razvijaju svoje potencijale", poručio je gradonačelnik Tomašević učenicima prilikom dodjele nagrada.

Grad Zagreb ove je godine za nagradu "Professor Balthazar" izdvojio 135.000 eura, istaknuli su iz zagrebačke gradske uprave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene