Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša Ramljakova savjetnica

Tko je Irena Weber, zamjenica novog izvanrednog povjerenika za Agrokor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irena Weber, koju je Vlada predložila na mjesto zamjenice izvanrednog povjerenika za Agrokor, bila je uključena u proces restrukturiranja posrnulog koncerna i dok je izvanredni povjerenik za Agrokor bio Ante Ramoljak. Pod Ramljakovim vodstvom, Weber je bila savjetnica za imovinski portfelj i tvrtke koje nisu temeljni biznis koncerna.

Vlada je u utorak predložila novog izvanrednog povjerenika za Agrokor, Fabrisa Peruška te s njim i njegovu zamjenicu, Irenu Weber, koja je već za mandata Ante Ramljaka bila uključena u proces restrukturiranja Agrokora, kao savjetnica za imovinski portfelj i tvrtke koje nisu temeljni biznis koncerna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova Strani radnici HUP Gorući problem našeg gospodarstva: Uskoro će u Hrvatskoj raditi 400.000 stranaca

Weber je karijeru započela u CAIB-u (2000-2007 godina), kojeg je isto tako vodio Ante Ramljak, zatim prelazi u brokersku kuću To One Josipa Galinca (2007-2008 godine) te nakon toga u Hypo Alpe Adria banku (sadašnji Addiko Bank), gdje je radila na više visokih funkcija (2008-2016 godine).

Prije angažmana u Agrokoru, kao Ramljakove savjetnice, Weber iz Addiko Banke prelazi u KentBank, gdje postaje članicom nadzornog odbora (2016-2017 godina).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene