Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što zbog neurednih prehrambenih navika, što zbog namirnica zatrovanih pesticidima, pojačivačima okusa, bojilima i umjetnim aromama, umjesto goriva hrana je postala opterećenje za organizam. I upravo zato, najnoviji su hit postali testovi koji nam pokazuju koja nam hrana ne odgovara.


Iz krvi, kose ili metodom biorezonance. Te vam mogućnosti stoje na raspolaganju ukoliko poželite napraviti test intolerancije na hranu, a mi smo napravili sva tri kako bismo provjerili koliko su pouzdani i hoće li se rezultati testova poklapati ili biti potpuno različiti. Metode biorezonance i testiranja iz kose temelje na tome kako frekvencije pojedine hrane utječu na frekvencije koje emitira vaše tijelo, metoda testiranja putem krvi mjeri razine imunoglobulina. Istog onog koji se mjeri pri alergološkim testovima.

>>Nakon testa na intoleranciju na hranu smršavio 50 kg!

Vezani članci Objavili slike obroka ''Ocijenite mi hranu'': Na Facebooku se pohvalili slikama obroka, ali očekivali su bolje ocjene Slika nije dostupna Koliko pazite na prehranu?

 I dok oni koji su učinili testove čvrsto vjeruju da im je to pomoglo pri gubitku kilograma i rješavanju probavnih problema, mi se pitamo jesu li takvi testovi tek prodaja magle ili relevantna metoda koja vam može pomoći?
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook