Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici zabrinuti za Certina

Teško ozlijeđeni policajac i dalje životno ugrožen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje policajca Jadranka Certina, teško ranjenog u utorak tijekom pljačke poslovnice Raifeissen banke u Sesvetama, danas je stabilno iako je i dalje životno ugrožen, doznaje se jutros u Kliničkoj bolnici Dubrava.

'Pacijent je pri svijesti, no i dalje je na aparatu za disanje zbog životno opasnih ozljeda na plućima', izjavila je dežurna anesteziologinja u Jedinici intenzivne kiruške skrbi dr. Danica Bošnjak. Policajac Certin pogođen je sa sedam metaka koji su mu raznijeli pluća, dio prsnog koša, lopaticu, lijevu nadlakticu, zdjelicu i obje noge.

Pročitajte i ovo Ubojstvo Kozari putevi bez dugoročnih prognoza Potvrdili iz KB Dubrava: Žena napadnuta sjekirom izvan životne opasnosti, ali liječnici ne mogu ništa prognozirati Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH za Dnevnik Nove TV Čović o stanju u BiH: "Gospoda Bošnjaci moraju razumjeti da Hrvati moraju birati svoje predstavnike"

'Stanje nije bilo teško, nego ekstremno teško - ono je vitalno ugrožavalo bolesnika. I sadašnjim stanjem smo više nego zadovoljni. Još uvijek je životno ugrožen no puno bolje i puno manje nego ranije', dodaje predstojnik klinike za anesteziologiju prof. Ino Husedžinović.

>> VIDEO: Ubojica i žrtva su se poznavali iz istog kafića

Drugi policajac koji je nakon ranjavanja također smješten u KB Dubrava na Odjelu traumatologije, dobro se oporavlja i za nekoliko bi dana mogao biti pušten kući. Druga dvojica ranjenih policajaca u prekjučeranjoj pljački u Sesvetama oporavljaju se na odjelima kirugije i neurokirurgije u KBC-u Zagreb nakon operacija ozljeda trbušne šupljine i glave.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene