Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Život priča priče"

Pogledajte njihove priče: Slađana godinama traži oca, Ivan je ostao sam sa 6 djece, Vedranova odluka promijenila je mnoge živote...

Život prica priče (Foto: dnevnik.hr)
Život prica priče (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Život prica priče (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U novoj emisiji "Život priča priče" imat ćete priliku upoznati Slađanu koja više od 30 godina traži oca, Ivana koji je samohrani otac šestero djece i Vedrana čije je odluka promijenile mnoge živote.

30 godina duga potraga za ocem, ostati sam sa šestero djece, odluka koja je promijenila mnoge živote... Život ponekad priča teško zamislive priče, prepune zapleta i obrata kakvi se ne viđaju ni u filmovima. Takve priče ispričat ćemo vam i u novoj emisiji "Život priča priče" u utorak od 20:30 sati u kojoj će Slađana Škarić, Ivan Marinić i Vedran Habel s nama podijeliti nevjerojatne detalje iz svojih života.

Dugogodišnja potraga za ocem

Pročitajte i ovo Život priča priče (Foto: IN magazin) - 1 Život priča priče Trošna kuća dobila novi krov: Zahvaljujući Vedranu, vratio se osmijeh na Marijino lice, a on već ima novu ideju Život priča priče: Slađanina potraga za ocem (Foto: dnevnik.hr) - 4 "Život priča priče" Slađana iz Zagreba godinama traži oca: Pogledajte neočekivani rasplet događaja u našem studiju

43-godišnja Zagrepčanka Slađana cijeli se život pitala jedno pitanje - zašto ju je njezin otac ostavio i otišao. U magli je imala tek jedan susret s ocem, onaj posljednji, kada je imala 4 godine. Njezin otac nakon toga je otišao bez pozdrava.

Sammir AbuRumoh u Zagrebu je naime studirao geoodeziju. Zaljubio se i dobio dijete - Slađanu. No sa Slađaninom majkom nije dugo ostao i ubrzo je napustio Hrvatsku, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Govoreći o ocu, Slađana kaže da je "cijelo vrijeme imala osjećaj da joj nešto fali. 

Ivan je samohrani otac šestero djece

Ivan Marinić iz Žminja ima 35 godina i samohrani je otac šestero djece. Kada je prije godinu dana iznenada u 28. godini preminula Ivanova supruga, najmlađe dijete imalo je tek dva mjeseca, a najstarije 10 godina. Odjednom je ostao sam i odgovoran za odgoj i brigu o šestero maloljetne djece.

Vedranova priča

38-godišnji Vedran Habel iz Zagreba nekada je bilo glavni kuhar engleske nogometne reprezentacije te svjetski poznatih restorana i hotela. Danas je Vedran veliki humanitarac, osnivač i predsjednik Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, osnovane s vizijom da se poboljša obrazovanje osoba s invaliditetom.

Kroz edukacije i kuharske radionice daje im priliku da pokažu svoje sposobnosti i lakše dođu do zaposlenja.

Hoće li Slađana uspjeti doznati nešto više o ocu koji danas živi u Palestini? Hoće li se pojaviti prilika za njihov susret? Kako je Ivan organizirao svoj život? Koja je Vedranova priča i koja će mu iznenađenja pripremiti ekipa emisije "Život priča Priče"? Sve to doznajte u utorak navečer na Novoj TV.

Propuštenu emisiju "Život piše priče" pogledajte OVDJE.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene