Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zahvala' ogromnoj ljubavi Uprave

Studenti obgrlili zgradu zadarskog sveučilišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarski studenti koji su blokirali sveučilište danas su obgrlili zgradu sveučilišta kako bi na ironičan način zahvalili upravi na svim ružnim stvarima jučer izrečenim na konferenciji te kako bi upravi izjavili svoju ljubav.

Osim što su obgrlili zgradu, studenti su na nju i naljepili srce kao vrhunski izraz privrženosti. Uprava inače ulaz u zgradu dozvoljava ulaz samo uz predočenje indeksa ili iskaznice. Bivšoj studentici Sveučilišta koja je s mužem i dvoje djece htjela razgledati zgradu u kojoj je ranije studirala. Onemogućen joj je ulaz u zgradu od strane portira a po nalogu rektora.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Fizički napad profesora na studenticu

Jučer je jedan od profesora fizički napao studenticu. Blokirajući predavanje na odjelu pedagogije sa svojim kolegama redarima i moderatorima napadnuta je studentica pod optužbom da snima profesora. Profesor je nasrnuo na redaricu te joj nasilno oteo mobitel i razbio ga. Redarica je lakše ozljeđena te će podnijeti prijavu Etičkom povjerenstvu. Također sličan slučaj dogodio se prošli tjedan na drugom odjelu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene