Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarski studenti koji su blokirali sveučilište danas su obgrlili zgradu sveučilišta kako bi na ironičan način zahvalili upravi na svim ružnim stvarima jučer izrečenim na konferenciji te kako bi upravi izjavili svoju ljubav.


Osim što su obgrlili zgradu, studenti su na nju i naljepili srce kao vrhunski izraz privrženosti. Uprava inače ulaz u zgradu dozvoljava ulaz samo uz predočenje indeksa ili iskaznice. Bivšoj studentici Sveučilišta koja je s mužem i dvoje djece htjela razgledati zgradu u kojoj je ranije studirala. Onemogućen joj je ulaz u zgradu od strane portira a po nalogu rektora.

Fizički napad profesora na studenticu

Vezani članci Davor Valčić U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..." Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi

Jučer je jedan od profesora fizički napao studenticu. Blokirajući predavanje na odjelu pedagogije sa svojim kolegama redarima i moderatorima napadnuta je studentica pod optužbom da snima profesora. Profesor je nasrnuo na redaricu te joj nasilno oteo mobitel i razbio ga. Redarica je lakše ozljeđena te će podnijeti prijavu Etičkom povjerenstvu. Također sličan slučaj dogodio se prošli tjedan na drugom odjelu.