Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrinuti zbog poteza Vlade

Stranka umirovljenika, BUZ i HDZ dogovorili suradnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko sa suradnicima održao je danas u središnjici stranke sastanak s čelnicima Stranke umirovljenika i BUZ-a (Blok umirovljenici zajedno) Lazarom Grujićem i Milivojem Špikom, na kojem je dogovoren početak procesa suradnje.

Kako se ističe u priopćenju HDZ-a, stranački su čelnici na sastanku izrazili veliku zabrinutost zbog aktualnih poteza Kukuriku Vlade, a posebno je akceptirana problematika vezana uz umirovljeničku populaciju.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Na sastanku se raspravljalo i o nekim aktualnim mjerama socijalne politike kojom su 'vladajući svojom neodgovornom politikom u izuzetno težak položaj doveli sve građane, a posebno umirovljenike koji su uz nezaposlene, te one koji rade a ne primaju plaću, trenutno najugroženija socijalna skupina', dodaje se u priopćenju.

>> Karamarko: Nećemo i ne možemo mirno promatrati obespravljivanje Hrvata u BiH

'Kako je obostrano istaknuta briga za budućnost umirovljenika i svih ostalih građana Hrvatske, zajednički je zaključak HDZ-a i BUZ-a da se pokrenuti razgovori i aktivnosti nastave u interesu boljeg sutra za sve građane Republike Hrvatske', zaključuje se. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene